Algeco, Suojattu Tavaramerkki

Algeco-nimeä käytetään yleismerkityksessä viittaamaan moduulirakennuksiin ja erityisesti kontteihin.

Sen lisäksi, että tämä ei ole lain nojalla sopivaa, tällainen nimemme käyttö on myös turhan yksinkertaistettua, sillä Algeco, moduulirakentamisen edelläkävijä, tarjoaa nykyisin monipuolisia tilapäisiä ja pysyviä ratkaisuja useisiin eri käyttökohteisiin (kouluihin, toimistoihin, tapahtumiin ja teknisiin tiloihin).

Algecon tuotteiden laatu ja osaaminen on tunnustettava.

Haluamme muistuttaa, että termi ”Algeco” viittaa kaupalliseen tavaramerkkiin, joka on rekisteröity ja näin ollen suojattu. ALGECO®-brändin nimen käyttö yleismerkityksessä on näin ollen kielletty kaikilla ei-luvallisilla tasoilla, mukaan lukien termin yleinen käyttö. Syynä tähän on erityisesti se, että yleismerkityksessä käytettynä tämä termi esittää Algecon usein halventavassa valossa, mikä voi vahingoittaa yritystä tai heikentää itse brändiä.

Pidätämme itsellämme myös oikeuden kieltää Algeco-nimen käytön sanakirjoissa, sillä tämänkaltainen käyttö voi johtaa tavaramerkin omistajan oikeuden menetykseen ja mahdollistaa nimen näitä oikeuksia loukkaavan käytön.

Yrityksemme pidättää kaikki oikeudet mitä tulee brändimme jäljentämiseen tietyssä merkityksessä tai haitallisissa olosuhteissa.

Epäselvyyksien ja epätarkkojen tai mahdollisesti ilkivaltaisten mielleyhtymien estämiseksi haluamme huomauttaa, että termiä Algeco saa käyttää viittaamaan ainoastaan yrityksemme malleihin, tuotteisiin ja asennuksiin.

Kiitos ymmärryksestä. Nauti vierailustasi.