Algeco TIETOSUOJA-SELOSTE

KESÄKUU 2018

 

Johdanto

Algeco kunnioittaa tietosuojaasi ja on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten huolehdimme henkilötiedoista käydessäsi verkkosivustollamme (riippumatta siitä, mistä käsin vierailet), ilmoitamme tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua. 

1. Tärkeitä tietoja – mikä on Algeco

Tämän tietosuojaselosteen tarkoitus

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on antaa sinulle tietoja siitä, miten Algeco kerää ja käsittelee henkilötietoja käyttäessäsi tätä verkkosivustoa, mukaan lukien kaikki tiedot, joita voit toimittaa tämän verkkosivuston kautta, kun kirjaudut uutiskirjeeseemme, ostat tavaran tai palvelun tai osallistut kilpailuun. 

Tätä verkkosivustoa ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä me kerää tietoisesti lapsia koskevia tietoja.

Sinun tulee lukea ja säilyttää tämä seloste sekä kaikki muut erityistilanteissa toimittamamme tietosuojaselosteet tai asianmukaista käsittelyä koskevat ilmoitukset, joita voimme toimittaa tietyissä tilanteissa kerätessämme tai käsitellessämme henkilötietojasi, jotta tietäisit, miten ja miksi käytämme näitä tietoja. Tämä tietosuojaseloste täydentää muita ilmoituksia, eikä sen ole tarkoitus korvata niitä. 

Rekisterinpitäjä

Algeco muodostuu useista oikeussubjekteista, joista on lisätietoa tämän tietosuojaselosteen liitteessä. Tämä tietosuojaseloste julkaistaan Algeco-konsernin puolesta, joten kun siinä mainitaan ”Algeco”, tai ”me” eri muodoissaan, tarkoitamme Algeco-konserniin kuuluvaa yritystä, joka käsittelee tietojasi. Ilmoitamme, mikä yksikkö on tietojesi rekisterinpitäjä, kun ostat meiltä tavaran tai palvelun. Rekisterinpitäjä ja paikallisesta verkkosivustostamme vastaava yksikkö on tämän tietosuojaselosteen liitteessä ilmoitettu asianmukainen paikallinen yksikkö. 

Tätä tietosuojaselostetta koskevat kysymykset, mukaan lukien vaatimuksen saada harjoittaa laillisia oikeuksiasi, voit toimittaa osoitteeseenprivacyquestions@algeco.com.

Sinulla on oikeus tehdä milloin tahansa oman maasi valvontaviranomaisille valitus tietosuojaongelmista. Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä ongelmasi ennen kuin otat yhteyden valvontaviranomaisiin, joten otathan meihin yhteyden ensin. 

Muutokset tietosuojaselosteeseen ja velvoitteesi ilmoittaa meille muutoksista

Tämä asiakirja on päivitetty viimeksi 1.6.2018. 

On tärkeää, että hallussamme olevat henkilötietosi ovat täsmällisiä ja ajan tasalla. Ilmoitathan meille, jos henkilötietosi muuttuvat yhteistyömme aikana.

Kolmansien osapuolten linkit

Verkkosivustollamme saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, lisäosiin ja sovelluksiin. Kun napsautat noita linkkejä tai sallit nuo yhteydet, annat ehkä kolmansille osapuolille luvan kerätä tai jakaa tietoja itsestäsi. Nämä kolmansien osapuolten verkkosivustot eivät ole hallinnassamme, joten emme vastaa niiden tietosuojalausekkeista. Kun lähdet verkkosivustoltamme, sinun kannattaa lukea jokaisen käyttämäsi verkkosivuston tietosuojaseloste.

2. Sinusta keräämämme tiedot

Henkilötiedot tai henkilökohtaiset tiedot tarkoittavat yksityishenkilöä koskevia tietoja, joista hänet voidaan tunnistaa. Ne eivät sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (nimettömät tiedot).

Voimme kerätä, käyttää, säilyttää tai siirtää erilaisia henkilötietojasi, jotka ryhmitellään seuraavasti:

  • Henkilöllisyystiedot sisältävät etunimen, tyttönimen, sukunimen, käyttäjänimen tai vastaavan tunnisteen, siviilisäädyn, ammattinimikkeen, syntymäajan ja sukupuolen.
  • Yhteystiedot sisältävät laskutus-, toimitus- ja sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumerot.
  • Taloudelliset tiedot sisältävät tiedot pankkitilistä ja maksukortista.
  • Transaktiotiedot sisältävät tiedot maksuista sinulle ja sinulta sekä muita tietoja meiltä ostamistasi tavaroista ja palveluista.
  • Tekniset tiedot sisältävät IP-osoitteen, kirjautumistietosi, selaintyypin ja -version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä verkkosivustolla käytettyjen laitteiden muun tekniikan. 
  • Profiilitiedot sisältävät käyttäjänimesi ja salasanasi, ostoksesi tai tilauksesi, kiinnostuksenkohteesi, mieltymyksesi, palautteesi ja kyselyvastauksesi. 
  • Käyttötiedot kertovat, miten usein käytät verkkosivustoamme, tavaroitamme ja palveluitamme
  • Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät valintasi vastaanottaessasi meiltä ja kolmansilta osapuolilta markkinointiviestejä ja viestintää.

Keräämme myös yhdistettyjä tietojaesimerkiksi tilasto- tai väestötietoja erilaisiin tarkoituksiin. Yhdistetyt tiedot voidaan kerätä henkilötiedoista, mutta ne eivät ole laissa tarkoitettuja henkilötietoja, koska ne eivätsuoraan tai välillisesti paljasta henkilöllisyyttä. Voimme esimerkiksi yhdistää käyttötietoja laskeaksemme verkkosivuston tietyn ominaisuuden käyttäjien osuuden. Jos kuitenkin yhdistämme tai liitämme yhdistettyjä tietoja henkilötietoihisi siten, että niiden avulla sinut voidaan suoraan tai välillisesti tunnistaa, käsittelemme näitä kytkettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Emme kerää sinusta mitään henkilötietojen erityisluokkia(kuten rotu tai etninen alkuperä, uskonnolliset tai filosofiset näkemykset, seksielämä, seksuaalinen suuntautuminen, poliittiset mielipiteet, ammattiliittojen jäsenyys, terveystiedot tai geneettiset tai biometriset tiedot). Emme myöskään kerää tietoja rikostuomioista ja rikoksista.

Jos et toimita henkilötietojasi

Mikäli laki tai sinun kanssasi solmimamme sopimus edellyttää meidän keräävän henkilötietoja etkä toimita näitä tietoja pyynnöstä, emme ehkä pysty panemaan täytäntöön sopimusta (esimerkiksi tavaroiden tai palveluiden toimittamisesta sinulle), jonka olemme solmineet tai yritämme solmia kanssasi. Tässä tilanteessa joudumme ehkä peruuttamaan tilaamasi tavaran tai palvelun, mutta ilmoitamme sinulle tuolloin, jos näin käy.

3. Miten keräämme henkilötietoja?

Keräämme tietoja sinulta ja sinusta esimerkiksi seuraavin tavoin:

  • Suora vuorovaikutus. Voit ilmoittaa meille henkilöllisyytesi, taloudelliset ja yhteystietosi täyttämällä lomakkeita tai keskustelemalla kanssamme postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai muutoin. Tämä sisältää henkilötiedot, jotka toimitat meille:
    • pyytäessäsi tietoja tavaroistamme tai palveluistamme
    • luodessasi tilin palveluumme
    • tilatessasi palvelumme tai julkaisuitamme  
    • pyytäessäsi meitä lähettämään markkinointiviestejä
    • osallistuessasi kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn tai
    • antamalla meille palautetta. 
  • Automatisoidut tekniikat tai -yhteydenotot. Ollessasi meihin yhteydessä verkkosivustomme kautta, voimme kerätä automaattisesti teknisiä tietoja laitteistasi, selailustasi ja käyttäytymismalleistasi. Keräämme näitä tietoja evästeiden, palvelinlokien ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Voimme saada sinusta teknisiä tietoja myös käydessäsi muilla evästeitämme käyttävillä verkkosivustoilla.
  • Ulkopuoliset tai julkisesti tarjottavat lähteet.Voimme saada henkilötietojasi useilta, alla mainituilta kolmansilta osapuolilta [ja julkisista lähteistä] [POISTA LISTALTA TAI LISÄÄ SILLE, TARPEEN MUKAAN]:
    • Tekniset tiedot seuraavilta osapuolilta:

(a)       analytiikan tarjoajat [kuten Google EU:n ulkopuolella] 

(b)       mainosverkostot (kuten [NIMI]) EU:n [sisällä TAIulkopuolella] ja

(c)       hakukoneet (kuten [NIMI]) EU:n [sisällä TAIulkopuolella]

  • Taloudelliset, yhteys- ja transaktiotiedot teknisten, maksu- ja jakelupalveluiden tarjoajilta [esimerkiksi [NIMI] EU:n [sisällä TAIulkopuolella]
  • Henkilöllisyys- ja yhteystiedot tiedon välittäjiltä tai yhdistäjiltä [esimerkiksi [NIMI] EU:n [sisällä TAIulkopuolella]
  • Henkilöllisyys- ja yhteystiedot julkisesti tarjottavista lähteistä [kuten kauppa- ja äänestysrekisterit EU:n ulkopuolella]

4. Miten käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi vain lain niin salliessa. Yleensä käytämme henkilötietoja seuraavissa tilanteissa:

  • Kun meidät pitää panna täytäntöön sopimus, jonka aiomme solmia tai olemme solmineet.
  • Kun se on meidän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettujen etujemme vuoksi tarpeellista, eivätkä sinun etusi ja perusoikeutesi kumoa noita syitä.
  • Kun meidän pitää täyttää lakiin tai asetukseen perustuva velvoitteemme.

 

Yleensä emme luota siihen, että lupa olisi oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle, paitsi lähettäessämme kolmansien osapuolten suoramarkkinointiviestejä sinulle sähköpostitse tai tekstiviestitse. Sinulla on oikeus poistaa markkinointilupa milloin tahansa ottamalla yhteys osoitteeseen privacyquestions@algeco.com.

Missä tarkoituksissa käytämme henkilötietoja?

Määritämme alla taulukkomuodossa, millä tavoilla aiomme käyttää henkilötietojasi, ja mikä on kunkin oikeusperusta. Ilmoitamme tarvittaessa myös oikeutetut etumme.

Huom. Voimme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä lainmukaisella perusteella tiettyyn tarkoitukseen, johon käytämme tietojasi. Ota yhteys osoitteeseen privacyquestions@algeco.com, jos tarvitset lisätietoja tietystä oikeusperustasta, jota käytämme henkilötietojesi käsittelyssä, mikäli alla olevassa taulukossa on ilmoitettu useampi perusta. 

 

Tarkoitus/toiminta

Tiedon laji

Käsittelyn oikeusperusta, mukaan lukien oikeutettu etu

Itsesi tai edustamasi yrityksen rekisteröinti uutena asiakkaana:

(a) Henkilöllisyys 

(b) Yhteystiedot

Sopimuksen täytäntöönpano

Tilauksen käsittely ja toimitus, mukaan lukien

(a) maksujen, palkkioiden ja kulujen hallinnointi

(b) meille kuuluvien rahojen perintä ja palautus

(a) Henkilöllisyys 

(b) Yhteystiedot 

(c) Taloudelliset tiedot 

(d) Transaktio 

(e) Markkinointi ja viestintä

(a) Sopimuksen täytäntöönpano 

(b) Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (velkojen periminen)

Sinun tai edustamasi yrityksen ja meidän välisen suhteen hallinnointi, muun muassa, kun

(a) ilmoitamme sinulle tietosuojaselosteemme muutoksista

(b) pyydämme sinua tekemään arvioinnin tai vastaamaan kyselyyn

(a) Henkilöllisyys 

(b) Yhteystiedot 

(c) Profiili 

(d) Markkinointi ja viestintä

(a) Sopimuksen täytäntöönpano

(b) Välttämätöntä lakisääteisen velvoitteemme täyttämiseksi

(c) Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (asiakirjojen päivitys ja asiakkaiden tavaroiden/palveluiden käyttöä koskeva tutkimus)

Arvontaan, kilpailuun tai kyselyyn osallistuminen

(a) Henkilöllisyys 

(b) Yhteystiedot 

(c) Profiili 

(d) Käyttö 

(e) Markkinointi ja viestintä

(a) Sopimuksen täytäntöönpano

(B) Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (tutkimus, joka koskee asiakkaiden tavaroiden/palveluiden käyttöä, sen kehittämistä ja liiketoiminnan kasvattamista)

Liiketoimintojemme ja verkkosivustomme hallinnointi tai suojaaminen (mukaan lukien ongelmanratkaisu, data-analyysi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja datapalvelimet) 

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Tekniset

(A) Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (liiketoiminnan hoitaminen, hallinto- ja IT-palveluiden tarjoaminen, verkkoturvallisuus, petosten torjunta sekä liiketoiminnan uudelleen järjestämisen tai konsernin rakennemuutosten yhteydessä)

(b) Välttämätöntä lakisääteisen velvoitteemme täyttämiseksi

Olennaisen verkkosivustosisällön ja mainonnan kohdentaminen sinulle sekä sinuun kohdennetun mainonnan tehon mittaaminen tai ymmärtäminen

(a) Henkilöllisyys 

(b) Yhteystiedot 

(c) Profiili 

(d) Käyttö 

(e) Markkinointi ja viestintä 

(f) Tekniset 

(b) Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (asiakkaiden tavaroiden/palveluiden käyttöä koskeva tutkimus, sen kehittäminen, liiketoiminnan kasvattaminen sekä viestintä markkinointistrategiastamme)

Data-analyysien käyttö verkkosivustomme, tavaroiden/palveluiden, markkinoinnin, asiakassuhteiden ja -kokemusten parantamiseksi

(a) Tekniset 

(b) Käyttö 

Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (tavaroitamme/palveluitamme käyttävien asiakastyyppien määritys, verkkosivuston pitäminen päivitettynä ja merkittävänä, liiketoiminnan kehittäminen sekä viestintä markkinointistrategiastamme)

Ehdotukset ja suositukset tavaroista tai palveluista, jotka voisivat kiinnostaa sinua tai edustamaasi yritystä

(a) Henkilöllisyys 

(b) Yhteystiedot 

(c) Tekniset 

(d) Käyttö 

(e) Profiili 

(B) Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (tavaroidemme/palveluidemme kehittäminen ja liiketoiminnan kasvattaminen)

 

Markkinointi 

Pyrimme tarjoamaan sinulle vaihtoehtoja, jotka koskevat tiettyjä henkilötietojen käyttötarkoituksia, varsinkin markkinointia ja mainontaa.

Kampanjatarjouksemme 

Voimme käyttää teknisiä, henkilöllisyys-, yhteys-, käyttö-, profiilitietojasi muodostaaksemme käsityksen siitä, mitä sinä tai edustamasi yritys voisitte haluta tai tarvita, mikä voisi kiinnostaa sinua tai yritystäsi. Näin päätämme, mitkä tavarat, palvelut ja tarjoukset voisivat olla olennaisia (kutsumme tätä markkinoinniksi). 

Saat meiltä markkinointiviestejä, jos olet pyytänyt meiltä tietoja tai ostanut tavaroita tai palveluita meiltä tai toimittanut meille tietoja osallistuessasi kilpailuun tai ilmoittautuessasi kampanjaan, etkä ole missään tapauksessa kieltäytynyt näiden viestien vastaan ottamisesta.

Ulkopuolinen markkinointi  

Pyydämme sinulta erillisen vapaaehtoisen luvan ennen kuin jaamme henkilötietojasi markkinointitarkoituksissa Algeco-konsernin ulkopuolisten yritysten kanssa. 

Kielto

Voit kieltää meitä tai kolmansia osapuolia lähettämästä sinulle markkinointiviestejä ottamalla yhteyden milloin tahansa osoitteeseen privacyquestions@algeco.com.

Mikäli kieltäydyt ottamasta vastaa näitä markkinointiviestejä, se ei koske meille tavaroiden/palveluiden ostamisen tai niihin liittyvän kokemuksen, takuun rekisteröinnin tai muiden transaktioiden yhteydessä toimittamiasi henkilötietoja.

Evästeet

Voit asettaa selaimeesi kiellon, joka koskee kaikkia tai joitakin evästeitä tai ilmoittaa sinulle, kun verkkosivustot asettavat tai käyttävät evästeitä. Jos poistat evästeet tai kieltäydyt niistä, otathan huomioon, että et ehkä pääse tämän verkkosivuston kaikkiin osiin tai ne eivät toimi kunnolla.

Tarkoituksen muuttaminen  

Käytämme henkilötietojasi vain tarkoituksiin, joiden vuoksi olemme ne keränneet, ellemme kohtuudella päätä, että meidän pitää käyttää niitä muusta syystä, ja tuo syy vastaa alkuperäistä tarkoitusta. 

Mikäli meidän pitää käyttää henkilötietojasi muuhun tarkoitukseen, ilmoitamme asiasta sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka vuoksi voimme toimia niin.

Otathan huomioon, että voimme käyttää joitakin henkilötietojasi tietämättäsi tai ilman hyväksyntääsi edellä mainittujen määräysten noudattamiseksi, mikäli laki niin edellyttää tai sallii.

 

5. Henkilötietojen luovuttaminen

 

Voimme joutua jakamaan henkilötietojasi jäljempänä mainittujen osapuolten kanssa tarkoituksiin, jotka on luetteloitu edellä kohdassa 4.

  • Sanastonmukaiset sisäiset kolmannet osapuolet.    

  • Sanastonmukaiset ulkoiset kolmannet osapuolet.

  • Kolmannet osapuolet, joille päätämme myydä, siirtää tai joihin fuusioida osan yrityksestämme tai omaisuuseristämme. Me voimme myös pyrkiä ostamaan muita yrityksiä tai fuusioitua niiden kanssa. Mikäli yrityksessämme tapahtuu muutoksia, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. 

Vaadimme kaikkia kolmansia osapuolia kunnioittamaan henkilötietojesi tietoturvaa ja käsittelemään niitä lainmukaisesti. Emme salli ulkopuolisten palveluntarjoajiemme käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, ja annamme niiden käyttää henkilötietojasi vain sovittuihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

 

6. Kansainväliset tiedonsiirrot

Emme siirrä henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle.

7. Data security

Olemme ryhtyneet asianmukaisiin turvatoimiin estääksemme henkilötietojen tahattoman katoamisen, käytön tai luvattoman pääsyn niihin, niiden muuttamisen tai luovutuksen. Rajoitamme lisäksi niiden toimihenkilöiden, edustajien, alihankkijoiden ja kolmansien osapuolten pääsyä henkilökohtaisiin tietoihin, jotka tarvitsevat tietoja liiketoiminnan vuoksi. He käsittelevät henkilötietoja vain ohjeidemme mukaisesti, ja heillä on salassapitovelvollisuus. 

Meillä on toimenpiteitä henkilötietoihin kohdistuvien epäiltyjen turvarikkomusten käsittelyä varten, ja ilmoitamme sinulle ja asianmukaisille sääntelyelimille epäilemästämme rikkomuksesta, mikäli laki niin edellyttää.

8. Tietojen säilytys

Miten kauan käytätte tietojani?

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeellista niiden keräystarkoituksen kannalta, mukaan lukien lakisääteisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten kannalta. 

Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilökohtaisten tietojen väärinkäytöstä tai luovutuksesta aiheutuvan mahdollisen vahinkoriskin, henkilötietojen käsittelytarkoituksen ja voimmeko saavuttaa nuo tarkoitukset muilla tavoin, sekä sovellettavat lakisääteiset vaatimukset.

Lisätietoja erilaisten henkilötietojen säilytysajoista on säilytysperiaatteissamme, jotka saat pyynnöstä osoitteesta privacyquestions@algeoc.com.

9. Lailliset oikeutesi

Tietyissä tilanteissa sinulla on tietoturvalainsäädännön mukaisia oikeuksia, jotka liittyvät henkilötietoihisi. Lisätietoja on oheisessa taulukossa ”Lailliset oikeutesi”.

Jos haluat harjoittaa jotakin edellä olevista oikeuksista, ota yhteys osoitteeseen privacyquestions@algeco.com

Yleensä maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa mitään henkilötietoihisi pääsystä (tai muiden oikeuksien harjoittamisesta). Voimme kuitenkin veloittaa kohtuullisen maksun, jos tietojen toimittamista koskeva pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai tarpeeton. Voimme myös kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi tällaisessa tilanteessa.

Mitä voimme tarvita sinulta?

Voimme joutua pyytämään sinulta erityistietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa oikeutesi päästä käsiksi henkilötietoihin (tai harjoitta muita oikeuksiasi). Tämä on varotoimi, jolla varmistetaan, ettei henkilötietoja luovuteta henkilöille, joilla ei ole oikeutta saada niitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyden pyytääksemme pyyntöäsi koskevia lisätietoja ja nopeuttaaksemme näin vastauksen antamista.

Vastaamisen aikaraja

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Toisinaan se voi kestää kuukautta pidempään, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet esittänyt useita pyyntöjä. Tällöin ilmoitamme asiasta sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla. 

10. Sanasto

OIKEUSPERUSTA

Oikeutettu etu tarkoittaa yrityksemme etua liiketoimintamme hoitamisessa ja hallinnoimisessa, jotta voisimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän palvelun/tuotteen sekä hyvän ja turvallisen kokemuksen. Varmistamme sen, että otamme huomioon ja tasapainotamme kaikki (myönteiset ja kielteiset) vaikutukset sinuun ja oikeuksiisi ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme vuoksi. Emme käytä henkilötietojasi toimintaan, jossa vaikutus sinuun kumoaa meidän etumme (ellet ole antanut meille lupaasi tai laki muutoin sitä edellyttää tai sen sallii). Lisätietoja siitä, miten arvioimme tietyissä toimenpiteissä oikeutetut etumme suhteessa vaikutukseen, joka voi kohdistua sinuun, saat osoitteesta privacyquestions@algeco.com.

Sopimuksen täytäntöönpano tarkoittaa tietojesi käsittelyä, kun sen on tarpeellista sopimuksen täytäntöönpanon kannalta ollessasi sen osapuolena, tai toimenpiteisiin ryhtymistä pyynnöstäsi ennen tällaisen sopimuksen solmimista.

Lain tai asetuksen mukaisen velvoitteen noudattaminen tarkoittaa henkilötietojesi käsittelyä tarpeen mukaan meitä säätelevän lain tai asetuksen mukaisen velvoitteen noudattamiseksi.

KOLMANNET OSAPUOLET

Sisäiset kolmannet osapuolet

Muut [YRITYS]-konserniin kuuluvat yritykset [jotka toimivat yhteisrekisterinpitäjinä tai käyttäjinä] ja sijaitsevat [TIETYISSÄ MAISSA] ja tarjoavat [IT- ja järjestelmien ylläpitopalveluita ja raportoivat yrityksen johdolle].

Ulkoiset kolmannet osapuolet

 

  • Palveluntarjoajat [jotka toimivat rekisterinpitäjinä] ja sijaitsevat [TIETYISSÄ MAISSA] ja tarjoavat [IT- ja järjestelmien ylläpitopalveluita ja raportoivat yrityksen johdolle].
  • Ammattimaiset neuvonantajat [jotka toimivat rekisterinpitäjinä tai yhteiskäyttäjinä], kuten lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuutusyhtiöt, ja sijaitsevat [TIETYISSÄ MAISSA] ja tarjoavat [konsultti-, pankki-, laki-, vakuutus- ja tilintarkastuspalveluita].
  • Yhdistyneen kuningaskunnan valtiovarainministeriö, sääntelyelimet ja muut viranomaiset [jotka toimivat rekisterinpitäjinä tai yhteiskäyttäjinä] ja sijaitsevat [Yhdistyneessä kuningaskunnassa] [JA joiden tulee raportoida käsittelystä tietyissä tilanteissa].
  • [TIETOJA MUISTA KOLMANSISTA OSAPUOLISTA, KUTEN MARKKINATUTKIJOISTA, PETOKSENTORJUNTAVIRASTOISTA, HINTAVERTAILUSIVUSTOISTA YMS.]. 

LAILLISET OIKEUTESI

Sinulla on seuraavat oikeudet:

Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi (”rekisteröidyn tiedonsaantipyyntö”). Näin saat kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja voit tarkistaa, että käsittelemme niitä lainmukaisesti.

Voit pyytää korjaamaan hallussamme olevia henkilötietojasi. Näin voit korjata hallussamme olevat puutteelliset tai epätäsmälliset tiedot, vaikka joudumme ehkä tarkistamaan, että meille toimittamasi uudet tiedot ovat täsmällisiä.

Voit pyytää poistamaan henkilötietosi. Näin voit pyytää meitä tuhoamaan tai poistamaan henkilötietosi, ellei meillä ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä hävittämään tai poistamaan henkilötietosi, kun olet harjoittanut oikeuttasi evätä käsittely (ks. jälkempänä), kun olemme käsitelleet tietojasi lain vastaisesti tai kun meidän pitää paikallisen lain noudattamiseksi poistaa henkilötietosi. Huom. Emme ehkä kykene aina täyttämään pyyntöäsi tietyistä lakisääteisistä syistä, joista ilmoitetaan sinulle tarvittaessa pyynnön esittämisen yhteydessä. 

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn, vaikka me nojautuisimme oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuihin) ja henkilökohtaisessa tilanteessasi on jotakin, minkä vuoksi haluat kieltää käsittelyn tällä perusteella kokiessasi sen loukkaavan perusoikeuksiasi ja -vapauksiasi. Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely suoramarkkinointitarkoituksiin. Toisinaan voimme osoittaa, että meillä pakottavat lailliset perusteet käsitellä tietojasi, vaikka se loukkaisi oikeuksiasi ja vapauksiasi.

Voit pyytää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Näin voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän määrittävän tietojen täsmällisyyden, (b) kun käytämme henkilötietoja lainvastaisesti, mutta et halua meidän poistavan niitä, (c) kun haluat meidän säilyttävän tietoja, vaikka emme enää tarvitse niitä, tarvitessasi niitä oikeusvaateen esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen, tai (d) kun olet kieltänyt tietojesi käytön, mutta meidän pitää tarkistaa, onko meillä oikeutetut ja ensisijaiset perusteet käyttää niitä. 

Voit pyytää siirtämään henkilötietosi itsellesi tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi strukturoidussa, yleisesti käytetyssä, konelukuisessa muodossa. Huom. Tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joihin alun perin annoit käyttöluvan, tai kun olemme käyttäneet tietoja pannaksemme täytäntöön kanssasi solmitun sopimuksen. 

Voit poistaa lupasi milloin tahansa, mikäli tarvitsemme lupaa henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä ei kuitenkaan vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen kuin poistat lupasi. Jos poistat lupasi, emme ehkä kykene tarjoamaan sinulle tiettyjä tavaroita tai palveluita. Ilmoitamme sinulle asiasta luvan poistamisen yhteydessä.

 

LIITE

LUETTELO ALGECO-KONSERNIN ASIANOSAISISTA YRITYKSISTÄ

Algeco Global Sarl

Luxemburg

Algeco Investments B.V.

Alankomaat

Algeco Holdings B.V.

Alankomaat

Elliott Group Holdings (UK) Limited

Yhdistynyt kuningaskunta

Elliott Group Limited

Yhdistynyt kuningaskunta

MBM Mietsystem für Bau and Industrie GmbH

Saksa

Algeco GmbH 

Saksa

Algeco s.r.o. 

Tšekin tasavalta

Touax s.r.o.

Tšekin tasavalta

Touax SK s.r.o.

Slovakia

Algeco S.R.L. 

Romania

Algeco Oy 

Suomi

Algeco Schweiz AG 

Sveitsi

Ristretto Investissements SAS 

Ranska

Algeco SAS 

Ranska

Algeco Belgium NV

Belgia

Algeco S.p.A. 

Italia

Algeco Holdings, S.L.

Espanja

Algeco Construcciones Modulares, S.L.

Espanja

Algeco - Construcões Pré-Fabricadas, S.A.

Portugali

Touax Solutions Modulaires SAS

Ranska

Touax Module Asset S.à r.l.

Ranska

Touax Espana S.A.

Espanja

Algeco Polska Sp. Zo.o.

Puola

Algeco LLC

Venäjä

Algeco B.V. 

Alankomaat

Algeco Holdings (Austria) GmbH

Itävalta

A1 Container Austria GmbH

Itävalta

A1 Container Slovenia d.o.o.

Slovenia

Algeco Kft.

Unkari