Miksi Algeco?

Miksi Algeco?
Algeco, moduulirakentamisen asiantuntija!

Voit luottaa osaamiseemme: moduulikonseptin alkuperäisenä keksijänä olemme ehtineet kerätä siitä mittavan kokemuksen.

Innovatiivinen otteemme ja kattava valikoimamme takaavat, että pystymme tarjoamaan sinulle ratkaisut jotka täyttävät kaikki tarpeesi, käyttömukavuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä unohtamatta.

Huomioimme myös kaikkein pienimmät yksityiskohdat ja pyrimme loistaviin lopputuloksiin. Näin pystymme räätälöimään palvelumme ja optimoimaan ne toiveidesi mukaisesti.

Oman alansa edelläkävijä ja maailman markkinajohtaja

Algeco keksi moduulikonseptin vuonna 1955. Nyt – yli 60 vuotta myöhemmin – emme ole enää alamme ainoa toimija, mutta olemme edelleen ykkönen. 

Kolme mallistoa, josta löydät omiin vaatimuksiisi ja budjettiisi sopivan ratkaisun.

Olipa kyseessä sitten koulu, toimistotilat, paikan päällä tehtävät asennukset, moduulirakennukset tai tapahtumien järjestäminen – Algecolta löydät tarvitsemasi. Kattavan kokemuksemme ja laajan osaamisemme ansiosta voimme täyttää kaikki vaatimuksesi. Otamme aina aikataulusi huomioon  ja pidämme niistä kiinni. Nopeus ja joustavuus: niistä Algeco tunnetaan.

360°-palvelut, kaikki tarvittavat lisävarusteet yhdeltä toimittajalta

Algeco erottuu muista kokemuksensa, osaamisensa ja eri mallistojen monipuolisuuden ja laadun ansiosta, mutta myös sen vuoksi, että se pystyy tarjoamaan asiakkailleen juuri näiden haluamia ratkaisuja.
Haluamme helpottaa työskentelyäsi, ja tästä syystä tarjoammekin käyttöösi oman yhteyshenkilön koko projektin ajaksi.