1 visio, 3 mallistoa

Algeco on tunnettu maailmanlaajuisesti moduulirakennusten ja turvallisten varastointiratkaisujen alalla. Jo tuhannet asiakkaat ovat vuokranneet tai ostaneet moduuliratkaisunsa Algecolta.

Pyrimme muodostamaan selkeän vision asiakkaidemme tarpeista, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeidensa mukaan räätälöityjä ja innovatiivisia ratkaisuja. Koska palveluvalikoimamme on kattava ja moduulitilamme ovat tarvittaessa käytössäsi välittömästi, pystymme tarjoamaan sinulle ihanteellisen ratkaisun, olipa projektisi sitten millainen tahansa.

Osaamisemme ja ammattitaitomme ovat vertaansa vailla. Yli 50 vuoden kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan ratkaisuja kaikille markkinasektoreille. Algecolla on markkinoiden laajin ja suurin tuote- ja palveluvalikoima, joten meiltä löydät työntekijöillesi, vierailijoillesi ja asiakkaillesi kaiken tarvitsemasi.

Kaikki tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla kolmessa mallistossa, joilla kaikilla on omat erityisominaisuutensa.

Kolme mallistoa, jotka ovat räätälöitävissä kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi!

 

Advance IN26
Yksinkertaisuutta ja toiminnallisuutta

Yksinkertaisia ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Haluat tarjota työntekijöillesi hyvät työskentelyolosuhteet, jotka täyttävät alan standardit ja vaatimukset ja takaavat työntekijöidesi turvallisuuden.

 

Advance AL18-mallistossa yhdistyy joustavuus ja mukavuus

Ratkaisuillemme on ominaista käyttömukavuus, hyvinvointi ja turvallisuus. Suunnittelemme rakennuksesi määrittämiesi vaatimusten mukaisesti. Advance-malliston tuotteita voidaan kiinnittää yhteen ja pinota, ja niiden ovet ja ikkunat voidaan sijoittaa tarpeen mukaan vasemmalle tai oikealle – kaikki onnistuu.

 

Varastotilat

Moduulivarastointitilat, turvalliseen säilytykseen  räätälöidyillä ominaisuksilla, kahdessa eri koossa.

 

Muista katsoa myös Ratkaisumme-osio, josta löydät lisätietoa Algecosta!