Moduulitilojen asiantuntija

Algecolta saat tarvitsemasi tilapäiset moduulitilat nopeasti ja joustavasti. Haluatko vuokrata vai ostaa? Sinä päätät. Hankinta ja toimitus tapahtuu helposti ja luotettavasti, eikä tukemme pääty toimitukseen, päinvastoin. 24/7-palvelumme ansiosta voit olla varma, että vastaamme kysymyksiisi nopeasti. Ratkaisemme myös odottamattomat ongelmat joustavasti.

Markkinajohtaja Algeco toimii esimerkkinä muille. Pyrimme toimimaan suunnannäyttäjänä kestävyyden suhteen, ja näin teemme oman osamme luonnon ja ympäristön suojelussa. Toimittamamme rakennukset ovat ympäristöystävällisiä, ja käytämme tuotannossamme kestäviä materiaaleja, kuten puuta ja lasia. Myös energian kulutukseltaan tilamme ovat järkeviä.

Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan millään tavalla vähennä rakennusten käyttömukavuutta, vaan itse asiassa ne toimivat juuri päinvastoin. Lisäämme rakennukseesi vaatesäilöt, ruokailutilat, kokoushuoneet tai suihkut sekä mahdollisesti haluamasi lisävarusteet – mitä tahansa tarvitsetkin aina yksinkertaisista ruokalan tuoleista designer-huonekaluihin, perusmalleista vaativiin ratkaisuihin ja inverttereistä kuivauskaappeihin.

Kaikki moduulirakenteemme ovat ehdottoman luotettavia. Kaikki moduulit ja lisävarusteet täyttävät lakisääteiset vaatimukset sekä hygieniaa ja turvallisuutta koskevat vaatimukset. Ne soveltuvat myös useisiin erilaisiin käyttökohteisiin, kuten teollisuuteen, rakentamiseen, terveydenhuoltoon, elintarvikealalle, koulutukseen, julkisiin rakennuksiin, tapahtumien järjestämiseen jne. Vaikka moduuliratkaisumme on tarkoitettu tilapäiseen käyttöön, noudattamamme turvallisuusstandardit ovat samat kuin perinteisessä rakentamisessa. Kaikki moduulirakenteemme ovat myös asianmukaisten viranomaisten sertifioimia.

KÄYTTÖMUKAVUUS JA MUOTOILU

Advance edustaa mallistojemme huippua; se sisältää kattavan valikoiman tuotteita, jotka on kehitetty yhteistyössä arkkitehtitoimiston kanssa. Tämä mallisto vie moduulirakentamisen kokonaan uuteen aikaan: aikakaudelle, jossa tilapäiseen käyttöön tarkoitetut tilat ovat paljon muuta kuin pelkästään käytännöllisiä.

Advance-mallistosta pitkiin projekteihin valitut rakennukset voidaan varustaa sekä sisä- että ulkotilojen osalta haluamallasi tavalla, ja rakennuksissa voidaan esimerkiksi käyttää useita erivärisiä paneeleja. Vaikka olisit vuokraamassa tiloja vain lyhyeksi aikaa, voit valita haluamasi vaihtoehdon ulkosisustusvaihtoehdoistamme tai suunnitella itse oman ratkaisusi.

MAAILMANLAAJUINEN YKKÖNEN

Algeco toi moduulirakennusten konseptin markkinoille vuonna 1955. Nyt 60 vuotta myöhemmin emme ole enää alamme ainoa toimija, mutta olemme edelleen alamme ykkönen. Tähän mennessä olemme toimittaneet asiakkaillemme noin 320 000 moduulia. Olemme tunnettuja kattavasta kansainvälisestä osaamisestamme, ja yhä useammat asiakkaat ovat päättäneet hankkia moduuliratkaisunsa juuri Algecolta. Toimimme tällä hetkellä 29 maassa, jotka ovat Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Kiina, Tšekin tasavalta, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Italia, Liettua, Luxemburg, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

LÄHELLÄ SINUA

Algeco on tunnettu moduulirakennuksistaan ympäri maailmaa. Haluamme kuitenkin olla lähellä sinua. Olemme tunnettuja myös nopeista toimituksistamme ja laadusta. Nämä ominaisuudet ovatkin taanneet menestyksemme niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla.
Asiantuntemuksemme kattaa useita tärkeitä sektoreita, sillä tarjoamme ratkaisuja esimerkiksi toimistotiloihin, tapahtumien järjestämiseen, varastointiin, rakennustyömaille, teollisuuteen, kouluihin ja erityisprojekteihin.