Ratkaisumme

3 RATKAISUMALLIA, JOTKA TÄYTTÄVÄT KAIKKI ODOTUKSESI

Koulut, toimistotilat, rakennustyömaat, kokoustilat, ruokalat tai tapahtumia varten rakennetut moduulirakennukset... Algecolta löydät juuri sinun vaatimuksiisi sopivan ratkaisun. Kolmesta mallistostamme löydät kaikkiin vaatimuksiisi ja odotuksiisi sopivan ratkaisun. Kaikki projektit valmistellaan huolellisesti etukäteen, jonka jälkeen ne räätälöidään omaan alaasi, liiketoimintaasi ja henkilöstöprofiiliisi sopivaksi.

Algecon lähestymistapa on sopeutettu sopimaan erilaisille ihmisille ja erilaisiin tilanteisiin. Moduulirakennuksemme näyttävät esimerkkiä kaikilla tasoilla: turvallisuuden, ulkonäön, käyttömukavuuden, toiminnallisuuden ja hygienian tasolla. Tutustu projekteihimme ja saa uutta inspiraatiota. Ota myös rohkeasti yhteyttä meihin, jotta pääsemme aloittamaan sujuvan yhteistyön.

ENSILUOKKAISIA MODUULIRAKENNUKSIA

Huippusuunnittelua, kätevyyttä ja tyylikkyyttä juuri tätä Progress tarkoittaa! Laadukkaita rakenteita arvokkaisiin tiloihin.

Progress-moduulit valmistetaan parhaimmista materiaaleista ja kaikki yksityiskohdat ja sisustuselementit viimeistellään huolellisesti. Tämä lisää imagomme arvokkuutta entisestään.

Malliesimerkki joustavuudesta, toiminnallisuudesta, moduulitekniikasta ja käyttömukavuudesta.

Mallisto, jota suositellaan erityisesti toimistotiloihin, viranomaistiloihin ja kouluihin. Tämän malliston tuotteet tarjoavat käyttäjilleen perinteisten rakennusten edut, mutta merkittävästi suuremman vapauden jakaa tiloja pienempiin osiin.

Origins
YKSINKERTAISUUTTA JA TOIMINNALLISUUTTA

Origin-mallisto on suunniteltu erityisesti joustavuutta silmällä pitäen. Moduuliemme asennus kestää vain muutaman tunnin, ja niiden avulla pystyt kasvattamaan toimitilojasi tai muokkaamaan niitä haluamallasi tavalla.

KESTÄVÄÄ JA TURVALLISTA VARASTOINTIA

Turvallisia kontteja tavaroiden ja materiaalien varastointiin.

Algeco Storage -säilytysratkaisun avulla voit säilyttää kaikki tavarasi ja materiaalisi turvallisesti. Täydelliseen mielenrauhaan.