Advance AL18:Malliesimerkki joustavuudesta, toiminnallisuudesta, moduulitekniikasta ja käyttömukavuudesta.

Malliesimerkki joustavuudesta, toiminnallisuudesta, moduulitekniikasta ja käyttömukavuudesta.

Entä toimitilat, luokkahuoneet, kokoushuoneet, ruokalat ja majoitustilat, joiden vuokra-aika on alle 24 kuukautta? Valitse Algecon Advance AL18-malliston joustavuus, toiminnallisuus, turvallisuus ja käyttömukavuus.

Käyttömukavuus ei ole ainoa tärkeä tekijä rakennettaessa toimistotiloja, luokkahuoneita, ruokaloita, ohjauspaikkoja ja tilapäisiä kokoustiloja. Loppujen lopuksi nerokkaat ratkaisut ovat myös avain tilojen ihanteelliseen toimivuuteen. Henkilöstösi pystyy joka päivä nauttimaan miellyttävistä tiloista, joiden suunnittelussa on huomioitu kaikkein pienimmätkin yksityiskohdat.

 

Advance AL18

Voidaan yhdistää ja pinota käyttäen enintään yhtä alakerrosta ja yhtä yläkerrosta. Advance AL18-sarjan vakiomallinen yksikön muotoilu on erittäin joustava, ja vaihdettavien seinäpaneelien ansiosta se tarjoaa useita erilaisia muokkausmahdollisuuksia, kuten leveän käytävän ja suuret avotilat tarpeiden mukaisesti. Vakio-ominaisuuksiin kuuluvat sälekaihtimet ja tarkett-extra lattiat. Nämä Algeco-yksiköt tarjoavat käyttömukavuutta ja turvallisuutta, ja ne ovat nopeita asentaa.

 

 

Header tabs