Toteuttamamme kohteet

Esimerkkejä moduuliasennuksista

Algeco toimittaa moduuliratkaisujaan yrityksille, kouluille, hallituksen yksiköille, paikallisviranomaisille jne. Projektit ovat sekä vaihtelevia että keksiliäitä. Esittelemme tässä muutamia toteuttamiamme kohteita yksinkertaisista erittäin vaativiin. Kerromme jokaisen kohteen osalta saamamme toimeksiannon, kohtaamamme haasteet, valitsemamme ratkaisut ja lopuksi lopputuloksen. Jokaisella moduulirakennuksella on omat haasteensa. Teemme jokaisen projektin kohdalla parhaamme, jotta voimme myöhemmin olla tyytyväisiä asiakkaidemme kanssa. Tutustu näiden moduuliasennusten etuihin ja koostamiseen eri tuotevalikoimissa ja käyttökohteissa. Huomaat, että mikään ei ole Algecolle mahdotonta ja että käytämme jatkuvasti kaikkia voimavarojamme, jotta voimme tarjota sinulle käytössä mukavia, turvallisia ja toiminnallisia ratkaisuja.

Entä sinä? Milloin alat hyödyntämään moduulirakennuksiamme omassa työssäsi?
Firedepartment2
Työmaatilat
Projektin kuvaus: Algecon moduuleista koottua avointa tilaa, kuntosalilla ja lepohuoneilla Hollolan kunnassa.
algeco moduls in airport
Työmaatilat
Projektin kuvaus: Algeco toimitti kesällä 2013 Helsinki-Vantaa lentokentälle modulaarisen tilan. Tila tuli Finavia Oyj:n matkatavaroiden käsittelyhalliin työntekijöiden käyttöön. Taukotila madaltaa hallin työntekijöiden melukuormaa taukojen aikana.Toimitettu tila on Algecon omalla tehtaalla...
Tapahtumat
Projektin kuvaus: 6 moduutilasta rakennettu kokonaisuus popup kahvilaa varten Helsingin satamaan. Isojen lasiseinien asentaminen näkyvyyden parantamiseksi, sekä puurima panelointi julksivuihin. Integroitu varastokontti avattavilla pitkän sivun ovilla näytös/esiintymis lavaksi.
Tapahtumat
Projektin kuvaus: Muuntamo oli Vantaan kaupungin tietohallinnon muotoilulaboratorio SmartLabin ja tilakeskuksen yhteisen kokeiluprojektin suunnitelma, tämä toteutettiin käyttämällä Algecon 3-tilasta rakennettua kokonaisuutta. Julki sekä sisätilojen värin vaihto, mainosteippaukset, lasiseinien sekä...
Tapahtumat
Projektin kuvaus: Showroomin teko Haucon Oy:lle Algecon moduulitiloista. Julkisivujen sekä sisätilojen värin vaihto. Isojen lasiseinien asennus lasiovineen. Myös tilojen katto valaistus muutettu. Asennettu Hauconin oman tuotantolaitoksen sisälle.