Koulutus

Moduulit koulutussektorille

Algeco valmistaa sekä vuokraa lyhyt- ja pitkäaikaisia tilakokonaisuuksia koulutussektorille. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita, jotka takaavat nopean rakennusprosessin ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Meillä on ratkaisuja esikouluille, peruskouluille, korkeakouluille ja yliopistoille. Voimme kehittää kokonaisuuksia joko vakiokonsepteistamme tai täysin räätälöityjä ratkaisuja toiveidenne mukaan.

Vakioidut tuotteemme sijaitsevat pääosin suoraan toimipaikoissamme, ja ne voidaan nopeasti toimittaa kohteeseen. Räätälöitävien ratkaisujen valmistusaika on yleensä hieman pidempi, mutta modulaarisen tuotannon ansiosta tämä aika on huomattavasti lyhyempi kuin perinteisillä rakennuksilla.

Vakioluokkien lisäksi tarjoamme myös käsityö-, kotitalous-, taide-, ja musiikkisaleja. Luonnollisesti valikoimaan kuuluvat myös muut koulujen perustilat, kuten toimistot, pukuhuoneet, keittiöt ja ruokasalit. 

Tarjoamme muun muassa:

  • Avaimet käteen ratkaisuja
  • Tilat, jotka täyttävät nykyaikaiset vaatimukset
  • Nopean ja kustannustehokkaan rakennusprosessin
  • Tilapäiset tai pysyvämmät tilat

Muokattavissa olevat ja korkeatasoiset moduulit

Muuttuvat olosuhteet edellyttävät usein nopeita ja joustavia ratkaisuja. Kun koululta puuttuu luokkahuoneita, tai tiloja tarvitsee kunnostaa tai remontoida, koulumoduulimme ovat täydellinen ratkaisu tilanpuutteeseen. Vanhat parakkikoulut ovat mennyttä aikaa, ja nykyisissä modulaarisissa koulutuskäyttöön suunnitelluissa rakennuksissamme on mukava oppia.

Koulumoduuliemme avulla voit helposti luoda ympäristön, jossa on parhaat mahdolliset olosuhteet koulutussektorin toiminnoille. Jos rakennuspaikalla on vain vähän tilaa, voimme rakentaa tilat useampaan kerrokseen määräysten mukaisesti.

Tilojen sisäkorkeus on 270 cm ja hankekohtaisesti suunniteltu ilmanvaihto sisältyy kokonaisuuteen. Lisävarusteena moduuleja voidaan täydentää mukavuusjäähdytyksellä. Tietoliikenteen, datan ja hälytysten asennuksen koordinoi asiantunteva henkilökuntamme.

Koulutussektorin tarpeita

Kouluilla on erilaisia, muuttuvia ​​tilatarpeita, ja moduulejamme voidaan helposti mukauttaa asiakkaan toiveiden mukaan. Tarve voi koskea esimerkiksi opetus-, liikunta- ja musiikkitilojen remontin vuoksi vaadittavaa väliaikaisratkaisua. Luonnollisesti moduulit toteutetaan esteettömyyden ehdoilla, tasot ja rampit sekä hissit huomioiden.

Parhaat tilat kouluun

Luokkahuoneet ovat moderneja, valoisia, ja niissä on hyvä äänieristys. Luomme hyvän työympäristön sekä opiskelijoille, että henkilökunnalle, ja usein laatumme koetaan paremmaksi kuin pysyvissä rakennuksissa. Tiloja pystytään aina sopeuttamaan erilaisiin tarpeisiin:

  • Erikokoisia huoneita ryhmätöihin tai -tehtäviin
  • Henkilökunnalle erilliset tilat
  • Avara sisäänkäynti, jossa on tilaa päällysvaatteille ja kengille

Jokaisella koululla on omat erityistarpeensa, minkä vuoksi meillä on laaja valikoima eri ratkaisuja, jotta tilasta saadaan paras mahdollinen.

Esikoulu

Tilojen puute lapsiryhmille? Kun ikäluokkien ryhmäkoot vaihtelevat, tarvitaan oppimistiloille vuosittaista muunneltavuutta. Modulaariset esikoulut ratkaisevat ongelman - sujuvasti, taloudellisesti ja aina kunnan pienimmät kansalaiset huomioon ottaen!

Joustavat ja parhaat ratkaisut

Moduulien avulla luot juuri tarvitsemasi esiopetuksen tilat. Moduulit ovat korkeatasoisia ja toiminta voi käynnistyä nopeasti joko nykyiseen rakennukseen kytkettynä, tai erillisenä yksikkönä. Luonnollisesti yhtä laadukkaasti ja samat määräykset täyttäen, kuin pysyväkin ratkaisu.

Mukautettu esikoulun tarpeisiin

Pienille lapsille mukautetut tilat ja ergonominen työympäristö henkilöstölle tarkoittavat, että moduulimme koetaan usein paremmiksi kuin pysyvät tilat. Hyvinvointi ja korkeatasoisuus ovat avainsanojamme ja uudet esikoulumoduulimme on suunniteltu huomioiden esimerkiksi seuraavat erityispiirteet:

  • Ikkunat asennettu 60 cm korkeuteen, jotta lapset voivat katsoa ulos ikkunoista
  • WC-istuimet sekä lapsi- että vakiokokoisina
  • Korkeussäädettävät pesualtaat

Tarpeet vaihtelevat tietenkin paikkakohtaisesti ja voit räätälöidä ratkaisusi helposti monista eri vaihtoehdoistamme.