Yksityisyyspolitiikka ja tietosuojatiedot

Algeco on sitoutunut suojaamaan henkilötietosi, kun käytät Algecon verkkopalveluja.

Haluamme palvelujemme olevan turvallisia ja hyödyllisiä asiakkaillemme ja käyttäjillemme. Nämä yksityisyys- ja eväste-ehdot liittyvät siihen, miten käytämme sinua koskevia tietoja (henkilökohtaisia ​​tietojasi), joita keräämme sinulta seuraavien sähköisten palvelujen kautta:

               Kaikki Algecon verkkosivustot

               Algecon sosiaalisen median kanavat

               Algecon-verkkolomakkeet, mukaan lukien uutiskirjeiden tilaaminen

Tämä koskee myös henkilötietojesi käyttöä, joita annat meille puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla, kirjeinä tai muussa kirjeenvaihdossa.

Verkkosivustollamme saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, lisäosiin ja sovelluksiin. Kun napsautat noita linkkejä tai sallit nuo yhteydet, annat ehkä kolmansille osapuolille luvan kerätä tai jakaa tietoja itsestäsi. Nämä kolmansien osapuolten verkkosivustot eivät ole hallinnassamme, joten emme vastaa niiden tietosuojalausekkeista. Kun lähdet verkkosivustoltamme, sinun kannattaa lukea jokaisen käyttämäsi verkkosivuston tietosuojaseloste.


Tärkeitä tietoja – mikä on Algeco

Algeco on yksi johtavista moduulirakennusten, asumistilojen ja varastojen toimijoista ja toimittajista maailmalla. Kun viittaamme meihin tai me Algecolla, tarkoitamme tällä kaikkialla maailmassa ylläpitämiämme verkkosivustoja.


Sinusta keräämämme tiedot

Keräämme tietojasi, kun käytät palvelujamme, osallistut toimintoihin tai verkkosisältöön, kuten uutiskirjeisiin, hyväksyt tai rekisteröidyt niihin, kun soitat tai kirjoitat meille tai annat yhteystietoja täyttämällä yhteydenottolomakkeemme. Tämä voi koostua seuraavista tiedoista:

               Sinun nimesi

               Sähköpostiosoitteesi

               Puhelin / tai Matkapuhelinnumero

               Työnantajat jne..

Voimme joutua pyytämään sinulta erityistietoja, joista annamme sitten  lisätietoja siihen, miksi näitä tietoja tarvitaan ja mihin niitä käytetään. Keräämme myös tietoja verkkosivustojesi käytöstä kolmansien osapuolten analyysipalveluiden, kuten Google Analyticsin kautta. Lisätietoja löydät kohdasta Evästeet.


Kuinka Algeco käyttää tietoja?

Käytämme henkilötietojasi vain lain niin salliessa. Yleensä käytämme henkilötietoja seuraavissa tilanteissa:

Tarjotaksemme tuotteitamme, palvelujamme, markkinointiimme ja muuhun sähköiseen sisältöön, jotta pystymme tarjoamaan tietoja niille, jotka käsittelevät pyyntösi.

"Palvelun suorituskyvystä", kuten yhteydenotosta verkkokyselyihin tai muu viestintä, jonka kautta olet välittänyt tietoa, esim. uutiskirje, sosiaalinen media tai puhelin.

Kun tarjoamme henkilökohtaista palvelua, voimme analysoida antamasi tiedot sekä toimintasi (myös muissa) verkkopalveluissamme ja tarjota tämän kautta sinulle osuvamman ja räätälöidymmän palvelun.

Ottaaksemme sinuun yhteyttä kun olet täyttänyt kyselyjä verkkolomakkeiden kautta meille, mukaan lukien ne tiedot jotka haluat määrittää vastaanotettavan.

Voimme myös käyttää sinusta keräämiämme tietoja markkinointiin ja strategiseen kehittämiseen. Julkaisuissamme tietosi ovat aina anonyymejä.


Markkinointi

Voimme kommunikoida kanssasi sähköpostitse, puhelimitse tai muilla viestintäkanavilla, jotka liittyvät tilaamiisi tuotteisiin tai palveluihin, kunhan et ole ilmoittanut, ettet halua enää saada tällaisia ​​tietoja meiltä.

Voit koska tahansa muuttaa asetuksiasi vastaanottaa markkinointiviestintää ja muuta tietoa jota meiltä saat.


Sinun oikeutesi

Kunnioitamme yksityisyyden suojaasi ja annamme pyynnöstäsi tietokannoissamme olevia henkilötietoja, joita meillä on sinusta.

Jos haluat käyttää tai muuttaa sinua koskevia henkilötietojasi tai pyytää poistamaan/siirtämään keräämiämme tietoja, löydät tietoja yhteydenotosta kohdasta ”Kuinka ottaa meihin yhteyttä”.

On tärkeää, että hallussamme olevat henkilötietosi ovat täsmällisiä ja ajan tasalla. Ilmoitathan meille, jos henkilötietosi muuttuvat yhteistyömme aikana.

Säilytämme ja keräämme kaikki lähettämäsi tiedot, vain tarkoituksiin joiden vuoksi olemme ne keränneet, varmuuskopiointina, arkistointiin, petosten ja väärinkäytösten estämiseksi sekä noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita, kun uskomme että meillä on siihen perusteltu syy.

Mikäli meidän pitää käyttää henkilötietojasi muuhun tarkoitukseen, ilmoitamme asiasta sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka vuoksi voimme toimia niin.

Tietyissä tilanteissa sinulla on tietoturvalainsäädännön mukaisia oikeuksia, jotka liittyvät henkilötietoihisi. Jos uskot, että yksityisyyttäsi on loukattu, sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: 

privacyquestions@algeco.com.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus Suomen: n tietosuojaviranomaiselle.


Tietoturva

Olemme ryhtyneet asianmukaisiin turvatoimiin estääksemme henkilötietojen tahattoman katoamisen, käytön tai luvattoman pääsyn niihin, niiden muuttamisen tai luovutuksen. Rajoitamme lisäksi niiden toimihenkilöiden, edustajien, alihankkijoiden ja kolmansien osapuolten pääsyä henkilökohtaisiin tietoihin, jotka tarvitsevat tietoja liiketoiminnan vuoksi. He käsittelevät henkilötietoja vain ohjeidemme mukaisesti, ja heillä on salassapitovelvollisuus. 

Meillä on toimenpiteitä henkilötietoihin kohdistuvien epäiltyjen turvarikkomusten käsittelyä varten, ja ilmoitamme sinulle ja asianmukaisille sääntelyelimille epäilemästämme rikkomuksesta, mikäli laki niin edellyttää.


Tietojen säilytys


Miten kauan käytätte tietojani?

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeellista niiden keräystarkoituksen kannalta, mukaan lukien lakisääteisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten kannalta. 

Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilökohtaisten tietojen väärinkäytöstä tai luovutuksesta aiheutuvan mahdollisen vahinkoriskin, henkilötietojen käsittelytarkoituksen ja voimmeko saavuttaa nuo tarkoitukset muilla tavoin, sekä sovellettavat lakisääteiset vaatimukset.

Lisätietoja erilaisten henkilötietojen säilytysajoista on säilytysperiaatteissamme, jotka saat pyynnöstä osoitteesta privacyquestions@algeoc.com.