Miksi valita Algeco?


Tarvitsetpa sitten tilapäistä koulurakennusta, toimistoa, säilytystilaa, majoitusyksiköitä tai työmaatiloja , niin toimitamme nämä nopeasti, kustannustehokkaasti ja räätälöityinä tarpeisiisi.

Me myymme ja vuokraamme yksittäisiä moduuleja, merikontteja ja kokonaisia rakennuksia. Lisäksi saat meiltä melkein kaiken muun kuten vahinkoturvan, huonekalut, ilmanvaihtojärjestelmän jne.

Oletpa sitten ostamassa tai vuokraamassa niin alkuun pääset ottamalla meihin yhteyttä.

Moduulirakennus vaatii vähemmän energiaa valmistaa kuin perinteinen rakennus ja se on uudelleenkäytettävä ja helposti siirrettävä. Säästä siis ympäristöä ja valitse moduulirakennus, jolla on pitkä elinkaari.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään muovin käyttöä ja kehitämme uusia ympäristöystävällisiä ja innovatiivisia ratkaisuja.

Me toimitamme ja asennamme moduulit nopeasti ja tehokkaasti sekä puramme ja kuljetamme moduulit pois projektin loputtua. Me tiedämme ja noudatamme viranomaisvaatimuksia ja toimitamme ratkaisuja, jotka täyttävät ja jopa ylittävät ne.  

Jos tarvitset apua, olemme valmiit auttamaan. Vastaamme kysymyksiisi nopeasti ja yhdessä selvitämme asiat.
Algeco on osa Modulaire Grouppia, joka on maailman suurin moduulirakennusyhtiö. Meillä on vahvat resurssit, osaaminen ja kokemus, jotka saat käyttöösi.

250 000 yksikköä
Pohjoismaissa meillä on yli 20000 yksikköä, joista voimme räätälöidä sopivan ratkaisun.

25 maata
Globaali markkina-alue ja paikallinen osaaminen

4000 työntekijää
Takaa nopean vastaamisen ja erinomaisen asiakaspalvelun.

Edut sinulleValmiit ratkaisut
Meillä on hyvä saatavuus ja korkea toimituskapasiteetti sekä moduuleille, että muille tuotteille ja palveluille – kutsumme niitä 360 asteen palveluiksi.


Todellista lisäarvoa
Kehitämme nopeita ja kustannustehokkaita konsepteja, jotka täyttävä asiakkaiden ja viranomaisten vaatimukset. Päätät itse ostatko vai vuokraatko.Suuri valikoima
Saat juuri sen, minkä haluat – räätälöidyn tai standardiratkaisun.