Varastointi ja säilytys

Säilytys & Varastointi

Sen lisäksi, että voit vuokrata tai ostaa konttejamme, voimme tarjota myös varastotilojesi siirron toiseen paikkaan, esim uudelle työmaallesi.
Jos haluat pystyä varastoimaan materiaalia turvallisesti projektisi aikana, Algecolla on ratkaisu:

AlgecoStorage.

Meiltä voit vuokrata kokonaisia ​​säilytystiloja kaikenlaisten materiaalien turvalliseen varastointiin. Varustamme säilytystilat kaikilla haluamillasi kalusteilla, kuten hyllyillä, kaapeilla ja paljon muulla. Algecon laajan konttivalikoiman ansioista pystymme tarjoamaaan ja räätälöimään ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Toimitamme tuotteet nopeasti ja tehokkaasti riippumatta tarvitsemastasi moduuliratkaisusta tai varastotilasta.

container

Valittavat lisäpalvelutuotteet:

  •  Turvalukko
  •  Sähköistyspaketti
  •  Varastointijärjestelmä (esim. hyllyt)
  •  Lämmitys

Vuodesta 1955 Algeco on toimittanut modulaarisia kontteja. Joustavien, innovatiivisten ja joustavien konttimoduulien avulla rakennamme räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Korkea palvelu, laatu ja joustavuus  – Algeco

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisätietoja älykkäistä konttimoduuli-ratkaisuistamme.

Algecolla on laaja valikoima kontteja, joista voimme tarjota monipuolisia ratkaisuja yhdistettynä käytännöllisyyteen, turvallisuuteen ja innovatiivisiin palveluihin, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa. Voimme vastata tarpeisiisi missä tahansa projektissa. Räätälöimme tuotteet vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeita ja vaatimuksia. Tärkein vahvuutemme? Nopea moduuliratkaisujen toimittaminen kaiken tyyppisille projekteille.