Algeco ostaa Temporary Space Nordicsin

ALGECO ILMOITTAA KOLMANNEN POHJOISMAISEN HANKINTANSA, TEMPORARY SPACE NORDICS

LONDON (18. elokuuta 2020) - Algeco Group, johtava moduulirakennusten toimittaja Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella, ilmoitti tänään, että se on sopinut ostavansa Temporary Space Nordicsin ("TSN") Procuritasilta ja muilta osakkeenomistajilta.

Pääkonttorin sijaitessa Broossa, Ruotsissa, Temporary Space Nordics on Pohjoismaiden johtava korkealaatuisten väliaikaisten modulaarirakennusten toimittaja julkisille ja yksityisille asiakkaille. Paikallinen läsnäolo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.

TSN: llä on noin 7500 moduulia, jotka voivat ratkaista väliaikaisia ​​tarpeita monenlaisiin tarpeisiin, mukaan lukien koulut, esikoulut, toimistot, asunto- ja sijoitusyksiköt infrastruktuuriin ja muuhun rakentamiseen. TSN totesi pro forma -liikevaihdon olevan yhteensä 41 miljoonaa euroa vuonna 2019. TSN: n hyvin sijoitetut varikot, tuotevalikoima ja pitkäaikaiset asiakassopimukset - joista yli 50% on julkisella sektorilla - täydentävät vahvasti Algecon nykyistä läsnäoloa alueella. Lisäksi tämä kauppa vahvistaa Algecon asemaa kasvavilla pohjoismaisilla moduulimarkkinoilla, laajentaa merkittävästi konsernin läsnäoloa Ruotsissa ja varmistaa vahvan markkina-aseman Tanskassa.

Temporary Space Nordicsista

Temporary Space Nordics tarjoaa korkealaatuisia tilapäisiä modulaarirakennuksia pääasiassa kouluille, esikouluille, toimistoille, infrastruktuurille ja asunnoille suurelle yleisölle, infrastruktuuri- ja yksityisasiakkaille. Yhtiö perustettiin Uppsalaan, Ruotsiin 1980-luvulla, ja sitä on aiemmin käytetty erillisenä liiketoimintayksikkönä Ramirent Oyj: ssä,ennen kuin se irroitettiin vuonna 2018 ja sen osti modulaarisen rakentamisen GSV Materieludlejning A / S vuonna 2019. Tänään TSN:llä on pääkonttori Ruotsissa ja toiminta Norjassa, Tanskassa ja Suomessa

Algecosta

Modulaire Group on johtava siirtotiloihin erikoistunut yrityspalveluyritys. Tarjoamme
korkealaatuisten tilapäisten moduulirakennusten, koppitilojen ja konttien myyntiä ja vuokrausta yli
sektorialojen, mukaan lukien julkishallinto (koulut, esikoulut, hoitolaitokset), rakentaminen, infrastruktuuri
ja energia. Liiketoimintamme on suunniteltu auttamaan asiakkaita löytämään oikea tilaratkaisu riippumatta
heidän vaatimuksistaan. Modulaire Groupilla on toimintaa 25 maassa, noin 250 000 moduulitilalla ja siirrettäviä
säilytysyksiköitä ja 3400 huonetta, joissa on etäasuminen. Yhtiö toimii Algecona Euroopassa ja Skandinaviassa,
Elliott Yhdistyneessä kuningaskunnassa, BUKO Huisvesting, BUKO Bouw & Winkels ja BUKO Bouwsystemen Alankomaissa,
Ausco Australiassa, Portacom Uudessa-Seelannissa ja Algeco Chengdong Kiinassa.