Neljä tuotemerkkiä kerääntyy yhdeksi suureksi – saman nimen alle Algeco

Uniteam, Algeco, Wexus ja Temporary Space ovat yksi ja sama yritys. Kolmen yrityskaupan jälkeen oli selvää, että yritykset yhdistyvät nimellä Algeco.

Se tarjoaa suuria strategisia etuja, kun keräännymme yhden ja saman nimen alle, sekä meille että asiakkaillemme, sanoo Steinar Aasland, Algeco Nordic AS toimitusjohtaja. Neljä tuotemerkkiä yhdistyy yhdeksi Algeco-nimellä. Uniteam, Algeco, Wexus ja Temporary Space ovat yksi ja sama yritys.

Sulautuminen on täydessä vauhdissa ja huomaat asiakkaana vähitellen eri tuotemerkkien siirtymisen Algecoon.Kaiken kaikkiaan on helpompaa asiakkaillemme, jotka voivat kääntyä toimittajan puoleen saadakseen erilaisia ​​palveluja ja tuotteita. Algeco on jo huippuluokan moduuli- ja konttikumppani. Nyt olemme vielä vahvempia, Steinar sanoo

Algeco osti huhtikuussa 2020 Uniteamin. Myöhemmin samana vuonna lokakuussa konsernille ostettiin myös Wexus ja Temporary Space. Nyt on selvää, että kaikki yritykset kokoontuvat emoyrityksen nimellä Algeco, maailmanlaajuisesti noin 250 000 moduulilla ja kontilla. Sinä asiakkaana saat edelleen saman palvelun ja avun. Jatkamme nyt rakentamista Algecon vahvalle brändille Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Lisätietojen saamiseksi, ota yhteyttä:
Steinar Aasland, MD, Algeco Nordic AS, +47 51 63 50 00
Jouni Järvilehto, MD, Algeco Suomi, +358 40 085 2360

Modulaire Groupista
Modulaire Group, johon Algeco kuuluu, on maailman johtava yrityspalveluihin keskittynyt yritys, joka on erikoistunut modulaarisiin ratkaisuihin. Luomme älykkäitä tiloja ihmisille elämiseen, työskentelyyn ja oppimiseen. Liiketoimintamme on suunniteltu auttamaan asiakkaita löytämään oikea paikallinen ratkaisu heidän vaatimuksistaan ​​riippumatta. Modulaire Groupilla on toimintaa 23 maassa noin 250 000 moduulilla ja kontilla.