Turvallisuustempaus Karhunkorven alakoululla: Algeco tukee turvallista koulumatkaa

Teimme turvallisuustempauksen ensimmäisenä koulupäivänä koulutien varrelle.

Keskeisiä yritysarvojamme on turvallisuus. Algecolla tehdään vuosittain myös vapaaehtoistyötä, ja tänä vuonna halusimme yhdistää nämä teemat turvaamalla ensimmäisenä koulupäivänä oppilaiden koulutietä.

Kohteeksi valikoitui Nurmijärvellä Algecon toimipisteen lähellä oleva Karhunkorven alakoulu, jossa työntekijämmekin on aikanaan aloittanut koulutaipaleensa.
Koulun lähellä on risteys, jossa kulkee paljon myös Algecon raskasta rekkaliikennettä, kun toimitamme asiakkailleen tilamoduuleita, joista kootaan esimerkiksi väliaikaisia kouluja, päiväkoteja ja toimistotiloja.

Ohjasimme risteyksen ja suojateiden liikennettä koulupäivän alkaessa ja päättyessä, ja tämän lisäksi jaoimme myös ekaluokkalaisille huomioliivit.

Tempaus otettiin koulun henkilökunnan puolelta ilolla vastaan ja huomioliivein ja liikenteenohjauksen merkein varustautuneet Algecolaiset havaittiin selkeästi autoilijoiden keskuudessa ja liikenne sujui rauhallisesti. Valtaosa koululaisista osasi myös hienosti taluttaa pyöränsä suojatien yli.

Haluamme näin toivottaa turvallista koulumatkaa koululaisille tulevalle kouluvuodelle sekä toivotamme ajoneuvoilla kulkeville malttia liikenteessä