Toimivaa yhteistyötä jo 10 vuotta

Algeco panostaa työmaatilojen lisäpalveluihin ja ratkaisee kaikki asiakkaan tiloja koskevat tarpeet. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme tilat vastaamaan kaikkiin asiakkaan tarpeisiin. 360-palvelut ovat nousseet suosituksi ratkaisuksi. Näin asiakkaan työntekijät ovat tyytyväisiä ja kohteet valmistuvat ajallaan. Tilat kasvavat vaikkapa kolmeen kerrokseen, kertoo Jouni Elovaara Algecon laajoista ratkaisuista.

– Meillä on erilaisia työmaita laidasta laitaan, kuten korjausrakentamista ja uudiskohteita. Työmaat vaihtelevat, mutta tilat pysyvät samoina, ne vain skaalataan tarpeiden mukaisiksi. Yleensä vähintään työntekijöille tehdään toimisto- ja työmaatilat. Sabluuna on aina aika sama, LTR-Rakennus Oy:n Etelä-Suomen aluepäällikkö Ari Moilanen kertoo pitkäaikaisesta yhteistyöstä yhdessä Algecon kanssa.

– Valitsemme Algecon tilat, sillä ne ovat siistejä ja hyvin hinnoiteltu. Algeco on pärjännyt hyvin tarjouskilpailuissa. Meillä on hyvin pitkäaikainen yhteistyö. Asennustyöt tehdään aina joustavasti. Meillä on yhteydenpito käytännössä yhden ihmisen kanssa, mikä on asiakkaalle helppoa. Töitä tehdään ihmisten kanssa, jatkaa Moilanen.

Tällä hetkellä Algecon tilat löytyvät esimerkiksi Vantaan kaupungin Jokiniemen yhtenäiskoulun peruskorjauksen työmaalta. Algecon tilat ovat pitkäaikaisessa käytössä ja valmista on joulukuussa 2023.
– Tiloilta vaaditaan paljon, sillä henkilökunta viettää siellä paljon aikaa. Myös rakennusalalla on vaatimuksia työntekijöiden viihtyvyydelle. Tilat kattavat toimisto-, neuvottelu- ja sosiaalitilat, pukuhuoneet ja kuivaustilat vaatteille, wc:n ja suihkut. Näemme tulevaisuudessa jatkuvaa yhteistyötä, summaa vielä Moilanen.

Meiltä lähtee keskimäärin viisi työmaatilaa joka arkipäivä, kertoo Algeco Finlandin myynnistä vastaava Jouni Elovaara. Olemme hyvin tunnettuja siitä, että voimme kuljettaa ja asentaa tiloja myös hyvin ahtaisiin ja haastaviin paikkoihin, kuten kaupunkien keskusta-alueet. Esimerkiksi Smolnan eli valtion juhlahuoneiston peruskorjaus on käynnissä ja asiakkaan vaativien toiveiden mukaisesti tilat on saatu mahtumaan hyvin tiukkaan paikkaan, jatkaa Elovaara.

Elovaara kertoo myös Algecon laajoista lisäpalveluista; Algecolla on käytössä 360-palvelu eli tarjoamme tarvittavia lisäpalveluita, kuten ilmalämpöpumput. Näin lämpötila on sopiva vuoden ympäri. Tarvittaessa räätälöimme tilat, kuten keittiöt ja kuivaushuoneet. Olemme keskittyneet lisäpalveluihin ja tilojen räätälöimiseen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Voimme tehdä lähes loputtomiin räätälöintejä. Paloturvallisuutta ja paloturva- ja ensiapupaketteja unohtamatta. Nämä ovat tarpeellisia työmailla, joissa saattaa sattua pieniä haavereita. Meillä on myös vahinkoturva, joka kattaa esimerkiksi graffiti-piirrokset, joita ilmestyy säännöllisesti tilojen ulkoseiniin erityisesti kaupungeissa. Myös siivouspalvelut voidaan lisätä pakettiin. Näin asiakkaan itse ei juuri tarvitse miettiä tilojen asioita, me hoidamme ne avaimet käteen alusta loppuun.

Algecon työmaatilat Suomessa

  • Vuodessa lähtee yli tuhat työmaatilaa eri työmaille, joita on kymmeniä koko Suomen alueella
  • Toisinaan yhdelle työmaalle saattaa mennä satoja tiloja kerralla
  • Algeco hoitaa tilojen kuljetuksen, asennuksen ja purun